ORDU / FATSA - Kulak Çetirtepe Ortaokulu

Mustafa ÇOK - Okul Müdürü

1968 yılında Fatsa´da doğdu. Sırasıyla ilkokulu,  Kur´an Kursu ve ortaokulu Çatalpınar’da bitirdi. Liseyi Fatsa İmam Hatip lisesinde okuyan Mustafa ÇOK KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanarak 1995 yılında bu okulu bitirdi. Aynı yıl Gaziantep ili İslahiye ilçesi Esenler Köyü İlkokuluna Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. Buradaki görevine devam ederken Kasım 1996´da Ankara Etimesgut Tank Zırhlı Birlikler Birliğine Asteğmen Öğrenci olarak askere gitti. Şubat 1997´de Van ili Gürpınar İlçesi Bağrıyanık Köyünde asteğmen öğretmen olarak atanan Mustafa ÇOK Mart 1998 tarihinde terhis olarak İslahiye ilçesi Esenler İlkokulundaki görevine geri döndü. 2000 yılına kadar burada devam ettikten sonra Samsun ili Alaçam ilçesi Umutlu-Toklu ilköğretim Okuluna atandı. 2003 yılına kadar burada Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. Aynı yıl Eylül ayında Ordu ili Çatalpınar ilçesi Keçilli-Kuşloğan İlköğretim okuluna atanan Mustafa ÇOK 2004 yılı Ocak ayında Fatsa ilçesi Çötelü-Naldöken İlköğretim okuluna Müdür yetkili Öğretmen olarak atandı. 2005 Ağustos ayına kadara burada çalışan Mustafa ÇOK okulun taşıma kapsamına alınmasından dolayı 1 dönem Sakarya İlköğretim okulunda 1 dönem de Meşebükü İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2006 Ağustos ayında Fatsa Halk Eğitimi Merkezine Müdür Baş Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılı Ocak ayına kadar burada çalıştıktan sonra 05 Ocak 2015 tarihinde Yalıköy İlkokuluna Müdür yardımcısı olarak atandı. 2015 yılı Ağustos ayına kadar burada çalışan Mustafa ÇOK 31 Ağustos  2015 tarihinde Kulak Çetirtepe İlkokuluna Müdür olarak atandı. Evli 1 kız ve 1 erkek çocuk babası olan Mustafa ÇOK halen bu görevi devam ettirmektedir.