Ara

İnsan Hakları Haftası öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı. Neyin hak neyin hak olmadığı şiirler ve konuşmalarla açıklandı. Saygı ve hoşgörünün önemi birbirimizin hakkını ne pahasına olursa olsun korunmamızın önemi çeşitli örneklerle anlatıldı. Öğrencilerin oylaması sonucu sınıflarında davranışlarıyla, konuşmalarıyla örnek olan öğrenciler hediyeleri sınıf öğrehber öğretmenleri tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi ve Öğretmen arkadaşalrımızı tebrik ederiz.

Ara

Hafta Sonu DYK Kursumuzda İngilizce dersinde 8. Sınıf öğrencilerimizle  Geleneksel " In the kitchen" ünitesi Cooking etkinliği yapıldı. Emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Uğur Beye teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda 3 grup halinde sudoku  yarışması yaptık. 1. Grup 2,3,4 - 2. Grup 5,6 - 3. Grup 7 ve 8. Sınıflardan oluştu. Dereceye giren öğrencilerimize madalya ve hediyelerini takdim ettik. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımız Pelin Hanıma ve Fatma hanıma teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenler gününü öğrencilerimizin yaptığı etkinliklerle kutladık.

Kas

8. Sınıf öğrencilerimizi Merkezi sistem sınavıyla öğrenci alan liseleri ve adrese dayalı sistem ile öğrenci olan Anadolu,  Mesleki Teknik Anadolu liseleri ve İmam Hatip liseleri tanıtım gezisi yaptık. Bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı tüm Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kıymetli öğrencilerimizin Rabbim yollarını ve bahtlarını açık eylesin.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. Yıl dönümünde okulumuzda anma programı düzenledik. Ruhun şad olsun.

Kas

İlçemiz Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni sayın Hakan KÖMÜR tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize Sınava Hazırlık, 4. Sınıf öğrencilerimize Otokontrol-Akran Zorbalığı ve Velilerimize Otokontrol-teknoloji bağımlılığı seminerleri verildi. Verimli geçen seminer için Hakn Beye, katılımcı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda İlçe İlk Yardım Uzmanı Sayın Sevgi GÖL tarafından okulumuz öğrencilerine İlkyardım Eğitimi konulu kurs verildi. Sevgi Hanıma verdiği eğitim için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz 100 yıl önceki ecdadımıza ve 100 yıl sonraki bizi takip edecek neslimize duygularını ifade eden mektup yazdılar. Öğrencilerimizin yazdıkları mektupları 100 yıl etkinlikleri kapsamında dergi haline getirdik ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya takdim ettik. Sayın Müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca mektupla, görselle ve şiir yazarak duygularını ifade eden tüm öğrencilerime, emeği geçen Müdür Yardımcımız Merve Hanımı ve Türkçe öğretmenimiz Betül Hanımı tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim 4 Kasım tarihlerini kapsayan tarihler arsında kızlay haftasını kutladık. Çeşitli etkinliklerle kızılayın önemi ve görevleri anlatıldı. Emeği geçen öğrnci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Kariyer yolunda lisenin önemi konusunda İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ali Efe İRALI'nın online olarak verdiği konferansı 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle beraber izledik. Verimli geçen toplantı için hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Genel Kurulunu yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzu boyattık. Önceki ve şimdiki hali. Okulumuzun boyanmasında yeni Eğitim Öğretim yılına hazırlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya Kulak halkına ve hayırseverlere okulum öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bugün 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılına nezih bir ortamda başladılar. Öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Sürekli sıkıntı yaşadığımız su sorunumuz nihayet genç Velilerimizin azmi sayesinde son buldu. Depomuzu da temizleyen gençlerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz.