Mrt

Kütüphaneler haftası İlçe kutlama programını bu yıl Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu ve Ilıca İlkokulu-Ortaokulu ile birlikte Ilıca İlkokulu-Ortaokulu ev sahipliğinde kutladık. Programı Şube Müdürlerimiz Sayın Bayram Selek ve Sayın Şükrü Yüksel ve okul müdürlerinizin katılımıyla kutladık. Program sonunda lıca İlkokulu Ortaokulunun atıklardan oluşturduğu kütüphaneyi gezdik. Programda emeği geçen her iki Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizi Merkezi sistem sınavıyla öğrenci alan liseleri ve adrese dayalı sistem ile öğrenci olan Anadolu,  Mesleki Teknik Anadolu liseleri ve İmam Hatip liseleri tanıtım gezisi yaptık. Bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı tüm Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederiz. Kıymetli öğrencilerimizin yollarıda bahtlarıda açık olsun.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık. Vatanımız için canlarını feda eden Tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinde kutlanmaktadır. Öğrencilerimizle yaptığımız etkinlikle Pi Gününü kutladık.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünü çeşitli etkinliklerle andık

Mrt

1-7 Mart tarihlerinde okulumuzda düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlandı.

Mrt

İlimize ve ilçemize gelen depremzede misafir öğrencilerimiz için okulumuzda öğretmen ve veli işbirliği yapılarak hazırladığımız paketlerimizi çocuklarımıza ulaştırdık. Ürünlerin ve paketlerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve velilerimize, dağıtımda yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Öğretmen ve Okul Müdürü arkadaşlarıma teşekkür ederim. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın.

Şbt

Okulumuz Matematik öğretmeni Pelin GÜLER ve okulumuz Türkçe öğretmeni Betül YARAN tarafından matematik dergisi hazırlandı.

Dergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Daha önce yer sıkıntımız nedeniyle okul koridorunda açtığımız kütüphanemizi yeni yerine taşıdık.Kütüphanemizin dolaplarının temininde bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Muharrem TAĞMAK,Sayın Özcan ÇİFTÇİ ve Sayın Zühtü HASDEMİR beylere okul kütüphanemize vermiş oldukları desteklerden dolayı öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz  ve okuluumuz adına teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrenciler tarafından hazırlanan 20 proje ile  4006 Tübitak Bilim Fuarı açılışı yapıldı.