Eyl

Uzun yıllar okulumuzda çalışan hizmet üreten Müdür yardımcımız Muhammed Adaş ve sınıf öğretmenimiz Sevgi Gölün veda yemeğini düzenledik. Muhammed Adaş arkadaşımıza yeni görev yeri Ünye İnkur İlkokulu'nda Sevgi Göl arkadaşımızın İlçe İlk yardım uzmanı olarak görevlendirildiği Şehit Zafer Özdeniz İlkokulunda başarılar diliyoruz. Arkadaşlarımıza okulumuza, öğrencilerimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolları da bahtları da açık olsun. Rabbimden bundan sonra güzel günlerin hayırlı günlerin kendilerinin ve ailelerin olmasını diliyoruz.

Eyl

Okulumuzu boyattık. Önceki ve şimdiki hali. Okulumuzun boyanmasında yeni Eğitim Öğretim yılına hazırlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya Kulak halkına ve hayırseverlere okulum öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bugün 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılına nezih bir ortamda başladılar. Öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Sürekli sıkıntı yaşadığımız su sorunumuz nihayet genç Velilerimizin azmi sayesinde son buldu. Depomuzu da temizleyen gençlerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karne törenini yaptık. 8. sınıflarımızı bir üst öğrenim olan liselere uğurladık. Yolları açık olsun. Öğrencilerimizi yaz tatiline uğurladık. Her biri bir üst sınıf öğrencisi oldu artık. Tebrik ediyoruz.

Haz

202-2023 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimizi okulumuzda yaptığımız mezuniyet programıyla bir üst öğrenim olan lise hayatına uğurladık. Sevgili öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında ve yaşamlarında güzellikler dileriz. Yollarıda bahtlarıda açık olsun.

Haz

Meşebükü Ortaokulunun Düzenlediği Sudoku Yarışmasına katıldık. Centilmence mücadele eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

İlçemiz TOKİ Ortaokulunun düzenlediği geleneksel Matematik Parkuru yarışmasına katıldık. Öğrencilerimiz hem eğlendi hemde rakipleriyle mücadele etti. Yarışmaya katılan Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Matematik öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı etkinliğimizi yaptık

May

Okulumuz öğrencilerinin görsel sanatlar öğretmenimiz Seher Ayyüce Erdoğan'ın önderliğinde hazırladığı geliri depremzede kardeş okulumuza gönderilmek üzere "Kardeş Okulum İçin El Ele" resim sergimiz Kaymakamımız Sayın Avni KULA, Belediye Başkan yardımcımız Sayın Ruhi ÖZBAY, Şube Müdürümüz SayınŞükrü YÜKSEL ve diğer daire müdürlerimizin katılımıyla açtık.  Sergimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Avni KULA Beyefendiye, Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Ruhi ÖZBAY Beyefendiye ve diğer misafirlerimize okulum öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ederiz.  Yoğun programları arasında sergimizi ziyarete gelen Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem KİBAR Beyefendiye ziyaret ve destekleri için çok teşekkür ederiz. Sergimizin açılmasında büyük emeği olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sayın Seher Ayyüce Erdoğan'a fırçalarıyla tuvalleri bir yıl boyunca işleyerek bu güzel sanat eserlerini ortaya çıkaran öğrencilerimi tebrik ediyoruz.

May

İlçemiz Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinin her yıl düzenlediği Ortaokullar arası Matematik Olimpiyatına katıldık. Öğrencilerimizi yetiştiren Matematik Öğretmenimiz Pelin GÜLER'i ve mücadele eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi ( ÇEDES ) kapsamında kardeş Okul olduğumuz  Asrın felaketinde deprem afetinde depreme maruz kalan Hatay ili Defne ilçesi Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu depremzede öğrencileri yararına okulumuzda kermes düzenledik. Oldukça bereketli geçen kermesimize Kulak halkından büyük destek geldi. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, FADEF Başkanımıza, Kulak Muhtarımıza, iş adamlarımıza ve her zaman bizlere destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz. Kermeste satılmak üzere ürün gönderen esnaf kardeşlerimize,  yiyecekleri  hazırlayan tüm velilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programa velilerimizden yoğun talep vardı. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Çevre Mühendisi Sayın Derya Özcan Ateşli tarafından okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik  "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Eğitimi Programı" kapsamında seminer verilmiştir. Semineri veren Sayın Duygu Özcan Ateşli hanımefendiye ve bizleri Teşekkür Belgesi ile onurlandıran belediye başkanımız Sayın İbrahim Ethem Kibar Bey'e Çok teşekkür ederiz.

Nis

5/A sınıfı öğrencimiz Nevra ÇETİRTEPE İlçemizde yapılan 23 Nisan konulu resim yarışmasında  3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarıların daim olmasını dileriz.

Nis

Sudoku elemeleri için mücadele devam ediyor. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.